torstai 30. toukokuuta 2013

Lisää koreja

Näiden korien tekemiseen tulee oikein himo. Valmista tulee nopeasti ja ainahan pikku koreja tarvitaan. Näiden korien väri on valittu sopimaan mökille, maan läheistä. Saunaeteinen voisi olla hyvä sijoitus paikka. Lankana nytkin kierrätyspuuvillalanka Hankoa.




sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kesäisiä koreja

Vaaleanpunainen teema jatkuu. Nyt virkkasin koreja Novitan kierrätyspuuvillalanka Hangosta.


Tällainen pikkujoululahja niistä tuli. Hemmottelu paketti kasvinaamioilla ja virkistävällä jalkavoiteella. Loput korit pääsee mun kylpyhuoneen kaappiin. Nuo näyttäisi varmasti hyvälle myös mökillä.



sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Kukkaisia paloja

Joskus vaan tekee mieli tehdä jotain kaunista, kuten tämä torkkupeitto. Ihan vaan itselleni ja ihan vaan sen takia, että sai tehdä ihanilla väreillä jotain kaunista.


Neulonta-kissa Nipa auttaa palojen sommittelussa




tiistai 7. toukokuuta 2013

Ötököitä

JUJU-kerhosta ostin tällaisen hauskan kirjan, jossa on ohjeita kaikenlaisiin kukkasiin ja ötököihin. Tässä muutamia mitä olen toteuttanut. Lankoina ja koristeina käytin kaikkea mitä kotoa löytyi. Niistä tuli aika hauskoja.









sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Viikonlopun lintu

Virkkasin isommalle pojalle jo vuosi sitten Novitan kierrätyspuuvillalangasta lippiksen ja nyt innostuin virkkaamaan pienemmällekin. Ensimmäisessä lippiksessä kuvana oli Oktonauttien Kapteeni Valkonen ja pienempi sai itse valita minkä kuvan hattuunsa haluaa ja valinta oli helppo, angry birds ja ehdottomasti punainen angry bird.

Tässä vielä uudestaan se ensimmäinen hattu, lanka on farkunsininen Hanko.


Ja tässä lähtee toinen hattu valmistumaan. Lanka on harmaa, vaikka kuvissa näyttää aika samalle kuin tuo sininen.







lauantai 4. toukokuuta 2013

Pienet vaaleanpunaiset


Tumput ja sukat lähtivät Hollantiin lämmittämään pientä neitiä. Nallen kukkaketo lankaa sukkiin ja tumpun varsiin, tumppujen kämmenosa on Tennesee-puuvillalankaa.